copilot
copilot3
copilot2

Microsoft Copilot – AI asszisztens

Az asszisztensem egy mesterséges intelligencia (AI), amelyet arra terveztek, hogy segítsen a felhasználóknak különböző feladatokban, például információ keresésében, kreatív írásban, kérdések megválaszolásában.

Microsoft-Teams

Drágul a Teams

A Microsoft februártól több Teams-szolgáltatás árát emeli Ezt úgy kell érteni, hogy a Microsoft 365-ben jelenleg elérhető együttműködési alkalmazások egyes funkciói csak a február elején induló Teams Premiumban lesznek elérhetők. Február elejétől a Microsoft teljes egészében bevezeti az újjászületett Teams Premiumot. Egyes, jelenleg a Microsoft 365-ben is elérhető funkciók átkerülnek az új termékbe (ami természetesen drágább). (Az újjászületés azt jelenti, …

notebookok

Hogyan válasszunk számítógépet?

A számítógép vásárlás előtt állóknak szeretnék segítséget nyújtani, hogy átfogóbb képet kapjanak a lehetőségekről, és a legoptimálisabb eszköz vásárlása mellett tudjanak dönteni.

Samsung G9 monitor hátulja

Samsung Odyssey G9

A Samsung tavaly CRG9 monitorjával teljes gőzzel haladt előre a játék világában, és az idén a vállalat bemutatta: az Odyssey G9-et, egy 49 hüvelykes, ívelt LCD-fenevadat.

ergonomia3
ergonomia4
ergonomia5
ergonomia6
ergonomia7
ergonomia8

Ergonómia az irodában

Évek óta az asztalnál görnyedve kezdtem szenvedni a rossz íróasztal beállításból eredő fájdalmaktól. A merev szék, a magasságomhoz képest túl magas íróasztal és a szűk laptop billentyűzet szó szerint fájdalommá vált a nyakban (és a vállakban, a hátban és máshol). Később megtudtam, hogy az ergonomikus munkaállomás – amely támogatja a testét semleges helyzetben – csökkentheti a kellemetlenség vagy fájdalom kockázatát, amelyet ezek a helyzetek okoznak a testünknek.