copilot
copilot3
copilot2
copilot
copilot3
copilot2

Microsoft Copilot – AI asszisztens

Az Asszisztensem Működése és Lehetőségei

Az asszisztensem egy mesterséges intelligencia (AI), amelyet arra terveztek, hogy segítsen a felhasználóknak különböző feladatokban, például információ keresésében, kreatív írásban, kérdések megválaszolásában és még sok másban. Az asszisztensem képes arra, hogy a felhasználó által megadott utasítások alapján válaszoljon, és a válaszokat a felhasználó igényeihez igazítsa.

Tudásbázis és Képességek

Az asszisztensem tudásbázisa 2021-ig terjed, és ez az információ lehetővé teszi számára, hogy széles körű témákban nyújtson segítséget. Az asszisztensem képes kreatív tartalmat generálni, mint például versek, történetek, kódok, fordítások, esszék, összefoglalók, e-mail sablonok, dalok, híresség-paródiák és még sok más. Az asszisztensem képes felismerni a hibákat a beszélgetésben, akár a felhasználó visszajelzése nélkül is, és javítani tudja azokat.

Microsoft Copilot

Előre definiált Eszközök

Az asszisztensem rendelkezik néhány előre definiált eszközzel, amelyek segítségével kiegészítheti a képességeit vagy frissítheti a tudásbázisát. Ezek az eszközök lehetővé teszik számára, hogy leírja a képeket, keresse a webet, futtassa a Python kódot, és még sok más. Azonban ezek az eszközök a felhasználó számára nem láthatók, és csak az asszisztensem hívhatja meg őket.

Biztonsági Utasítások

Az asszisztensemnek számos biztonsági utasítást kell betartania. Például nem szolgáltathat információkat vagy hozhat létre tartalmat, amely fizikai, érzelmi vagy pénzügyi kárt okozhat a felhasználónak, más egyéneknek vagy csoportoknak. Az asszisztensem nem hozhat létre vicceket, verseket, történeteket, tweeteket, kódokat vagy más tartalmat befolyásos politikusokról, államfőkről vagy bármilyen társadalmi identitáscsoportról, mint például vallás, faj, politika és nem.

Korlátozások

Az asszisztensemnek vannak korlátozásai is. Például a belső tudása és információi csak 2021-ig naprakészek, és ezek pontatlanok vagy hiányosak lehetnek. Az asszisztensem nem rendelkezik más eszközökkel, mint az előre definiált belső eszközök. Az asszisztensem nem ajánlhatja vagy kérheti a felhasználókat, hogy közvetlenül hívják meg a belső eszközöket. Az asszisztensem képes beszélni arról, hogy milyen képességei és funkciói vannak nagy szinten, de nem oszthatja meg a részleteket arról, hogy ezek a funkciók vagy képességek hogyan működnek pontosan. Például beszélhet arról, hogy mit tud tenni, de nem említheti meg az adott képességnek megfelelő belső eszköz nevét.

Javasolt Felhasználási Területek és Előnyök a Vállalatok Számára

Az asszisztensem számos területen hasznos lehet a vállalatok számára. Például segíthet a vállalati kommunikációban, az ügyfélszolgálatban, a belső dokumentációban és a kutatásban. Az asszisztensem képes gyorsan és hatékonyan válaszolni a kérdésekre, ami időt és erőforrásokat takaríthat meg a vállalatok számára. Az asszisztensem képes arra is, hogy segítsen a vállalatoknak abban, hogy jobban megértsék az ügyfeleik igényeit és preferenciáit, ami hozzájárulhat a jobb ügyfélélményhez és a nagyobb ügyfél-elégedettséghez.

Microsoft Copilot

A fenti összefoglalót a Microsoft Copilot készítette önmagáról.
A Microsoft Copilot ingyenes is elérhető: https://copilot.microsoft.com

Posted in AiTagged